Start      Om      Kalendarium     Nyheter      Biljetter      Kontakt      Arkiv

Spelperiod

16 mars kl 11.00

17 mars kl 15.00

 

Biljetter bokas genom Satellit. Mer information på

http://www.satellitfestival.com/biljetter.html

Köp biljett

Adress / kontakt:

3:e Våningen

Sockerbruket 9

414 51 Göteborg

info[at]3vaningen.se

+46(0)31-12 17 71

 

 

Karta

 

 

Satellit

Dansfestival för barn & unga

Scenen

16/3–17/3 2013

 

 

Tänja tid och kröka rum

Koreograf Christina Tingskog

6-9 år

Lördag 16 mars kl 11.00

 

Följ med på en fantasifylld färd i olika hastigheter, tidsförlopp och rumsligheter. I en lekfull och poetiskt dansmusikal utforskar tre dansare tid och rum.

 

Sommarlovet kan verka jättelångt men samtidigt alldeles för kort. Varför känns tiden ibland olika? När jag är snabb tycker min kompis att jag är långsam. Kan man vara långsam eller snabb på olika sätt? Tänja tid och kröka rum är en dansföreställning som med en finurlig nyfikenhet och humor tar upp ämnen som hastigheter, fysikens lagar och alltings relativitet. Följ med på en fantasifylld färd i olika hastigheter, tidsförlopp och rumsligheter och upptäck själv att relativt kan vara både spännande, kroppsligt och känslomässigt.

 

 

I Wish Her Well

Panta Rei Danseteater

10-18 år

Söndag 17 mars kl 15.00

 

Dans och akrobatik i högt tempo varvas med stämningsfulla, vardagliga och reflekterande scener. En föreställning som berättar de små men viktiga historierna.

 

Här bjuds publiken in till en nära och finstämd föreställning som bjuder på såväl stämningsfulla och reflekterande scener som akrobatik och högt tempo. Det är de små historierna som berättas, vardagliga saker som är så viktiga men som så ofta förblir osynliga när den stora historien om oss människor ska skrivas. Berättelserna är självupplevda av kvinnor i artisternas närhet och Panta Rei samarbetar återigen med den brittiska kompositören Nathaniel Reed som skapat melodisk och stämningsfull musik.

 

 

 

Hemsida: www.satellitfestival.com