START      OM      PROGRAM      AKTUELLT      BILJETTER      NYHETSBREV      KONTAKT      ARKIV      ENGLISH

 

30 maj 2021

ÅSAS VAL - Musik, konst och dans

Kristina Lindgård, Torun Odlöw, Fanny Kivimäki, Lovisa Ivenholt Bergqvist, Axel Boberg Ragnerstam

 

Åsa Thegerström är sedan många år verksam dansare i Göteborg och har vid ett flertal tillfällen medverkat i dansföreställningar på 3:e Våningens scen. Åsa fick förfrågan att sätta i hop ett eftermiddagsprogram för 3:e Våningen två söndagar i maj. Här bjuds en delad eftermiddag med två solon och en trio i musik, konst och dans.

 

Tänk på att det endast finns 8 publikplatser så se till att boka i tid. Endast förköp!

 

Kristina Lindgård

Kristina Lindgård är en jämtländsk cellist och en av Göteborgs mest anlitade barockmusiker och interpret av nutida musik. Kristina är medlem i Karlssons Barock och ensemble Makadam, dessutom flitigt anlitad av kyrkan. Utöver att arbeta som musiker så undervisar Kristina i cello och stråkorkester. Med sin barockcello kommer Kristina här framföra musik av Johann Sebastian Bach.

 

Torun Odlöw

Anna Jonsson är multikonstnär och verksam i Sevilla i Spanien. Hennes skulpturer utgör basen för alla hennes verk. Genom sina audiovisuella verk utvidgar Anna sitt eget speciella universum i samarbete med dansare.

I en stillsam performance, Hon gråter, här framförd av dansaren Torun Odlöw, levandegörs Annas skulptur La perra llorona. Torun har medverkat i ett flertal av Annas verk, bland annat i kortfilmerna Oh, en gris, han behöver mig och Tango-loop.

 

Fanny Kivimäki, Lovisa Ivenholt Bergqvist, Axel Boberg Ragnerstam står för idé, koncept och förverkligande av Colab Tension.

Colab Tension utforskar energin mellan tre konstnärer med olika uttrycksformer. När de genom musik, rörelse och rumsligt formgivande möts skapas en och samma spänning där de drar emot och ifrån varandra för att tillsammans verka och vara. Där varandet är skeendet.

fannykivimaki.com

lovisa.ivenholt.dinstudio.se

axelragnerstam.com

 

 

Åsas val

En delad eftermiddag med två solon och en trio

30 maj kl 15:00

 

Biljetter:

Entré 60 kr

Endast 8 publikplatser. Endast förköp.

Köp online på Tickster eller kontakta oss på bokning@3vaningen.se eller 0702-721771.

 

 

 

3:e Våningen, Sockerbruket 9, S-414 51 Göteborg, Sweden.

Tel: +46(0)702–721771

E-post: kontakt(at)3vaningen.se

 

© 3:e Våningen 2017

 

FACEBOOK

INSTAGRAM

NYHETSBREV